Play PSL Cricket Game 2022 dla Android

• Status bezpieczeństwa

Recenzja Softonic

Oceń grę PSL Cricket Game 2022

Gra PSL Cricket Game 2022 to darmowa gra sportowa opracowana przez Jawada Haidera dla platformy Android. Gra koncentruje się na 2023 roku Pakistan Super League, pozwalając graczom wybrać swoją ulubioną drużynę spośród sześciu dostępnych opcji: Islamabad United, Karachi Kings, Lahore Qalandars, Multan Sultans, Peshawar Zalmi i Quetta Gladiators.

Gra oferuje immersyjne doświadczenie dzięki realistycznej grafice i efektom dźwiękowym. Gracze mogą cieszyć się różnymi trybami gry, w tym Szybką Grą, Turniejem i trybem Wyzwania. W trybie Szybkiej Gry gracze mogą rozegrać szybki mecz przeciwko dowolnej drużynie. Tryb Turnieju pozwala graczom rozegrać cały turniej i zdobyć mistrzostwo dla swojej drużyny. Tryb Wyzwania oferuje różne wyzwania do ukończenia i zdobycia nagród.

Podsumowując, gra PSL Cricket Game 2022 to wspaniała gra dla miłośników krykieta. Oferuje realistyczne doświadczenie krykieta dzięki realistycznej grafice i efektom dźwiękowym. Różne tryby gry zapewniają różnorodność, a możliwość wyboru ulubionej drużyny dodaje osobistego dotyku do gry. Jednak gra mogłaby skorzystać z dodatkowych funkcji, takich jak tryb wieloosobowy i większa liczba drużyn.

Program jest dostępny w innych językach

Play PSL Cricket Game 2022 dla Android

• Darmowa

• Po Polski
  • V 84
  • 4.2

(0)
  • Status bezpieczeństwa

Opinie użytkowników o Play PSL Cricket Game 2022

Czy próbowałeś Play PSL Cricket Game 2022? Bądź pierwszy zostawić swoją opinię!

Przeglądaj aplikacje

Reklama

Przepisy dotyczące korzystania z tego oprogramowania różnią się w zależności od kraju. Nie zachęcamy do korzystania z tego programu ani nie akceptujemy go, jeśli narusza on prawo.